Dazer
Hunden - gezeichnet von Tim Barrance
www.dazer.nl
Nederlands - Deutsch - English

Dazer retourbeleid

Als koper heeft u het recht de Dazer binnen 14 dagen na aankoopdatum per post te retourneren of terug te brengen indien u niet tevreden bent over de Dazer en mits dit gebeurt volgens onderstaande regels en voorwaarden.

U dient een retouraanvraag in - met een opgaaf van reden - per e-mail of per briefpost aan de klantenservice van dazer.nl. Het e-mail adres is info@dazer.nl. Het postadres is Bergkerkplein 5, 7411 EN Deventer. U ontvangt daarna een retourgeleidebon van ons.

De geretourneerde Dazer moet fris en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking inclusief de twee bijsluiters weer in ons bezit komen.

Dazer.nl behoudt het recht om geen vergoeding uit te keren indien de Dazer onrechtmatig is behandeld of het retourbeleid onjuist wordt geïnterpreteerd.

Het kan natuurlijk zijn dat u dénkt niet tevreden te zijn over de Dazer omdat u nog niet een echt valse hond bent tegengekomen. Alleen in voorkomend geval kunt u de Dazer pas goed uittesten. Agressieve honden zijn niet altijd voorhanden, maar we kunnen u verzekeren, mede door de reacties van onze duizenden klanten, dat u op uw Dazer kunt vertrouwen als het zover is.

 

 

Privacy statement

© Copyright 2003- De Wandelwinkel Deventer